Novene voorgesteld als voorbereiding van de verjaardag (101 jaar) van het einde van de verschijningen van Onze Lieve Vrouw in Fatima:13 oktober

“O Maagd en Koningin van de Rozenkrans, Dochter van de hemelse Vader, Moeder van de goddelijke Zoon, Bruid van de Geest met de zeven gaven, U kunt alles verkrijgen bij de Heilige Drievuldigheid. Ik bid U om voor mij en al uw kinderen in België en in de wereld, de volgende genade af te smeken die we zo nodig hebben, op voorwaarde dat het geen hindernis is voor ons heil: een sterker geloof te hebben, respect voor het leven vanaf het begin tot haar natuurlijke einde, en de vrede in onze harten en in de hele wereld, opdat we zouden groeien in de Liefde van Christus en opdat België gezegend zou zijn door God in alles wat ze onderneemt.

Ik vraag het U door uw Onbevlekte Ontvangenis, door uw goddelijke Moederschap, door uw vreugden, uw smarten en uw overwinningen. Ik vraag het U door het Heilige Hart van Jezus, door deze negen maanden waarin U Hem in uw schoot hebt gedragen, door het lijden dat Hij droeg in zijn leven, door zijn gruwelijke Passie, door zijn dood op het kruis, door zijn Heilige Naam en zijn kostbaar Bloed. Ik vraag het U ten slotte door uw liefdevolle hart en uw roemrijke Naam, o Maria, die de Sterre der zee zijt, de machtige Vrouw, de Moeder van smarten, de Poort van de hemel, Moeder van alle genaden en Koningin van de Rozenkrans. Ik vertrouw op U. Ik hoop alles van U. Ik wijd me helemaal aan U toe. Amen.”