Zondag 13 Oktober 2019 om 15.00 uur

Op Zondag 13 oktober 2019 om 15.00 uur is het de verjaardag van de laatste verschijning van Onze Lieve Vrouw te Fatima in 1917.

We zullen dan de Rozenkrans bidden op talrijke plaatsen doorheen België. We zullen Maria, onze Moeder, aanroepen voor het Geloof, voor de bescherming van het Leven en de Vrede in België en in heel de wereld, in verbondenheid met andere biddenden van de Rozenkrans in de ganse wereld.

De herhalingen van de Weesgegroetjes van de Rozenkrans, als een kroon van rozen voor Maria, Koningin van de Hemel en van de aarde, levert een tijd van bezinning gedurende dewelke we ons overgeven aan Onze Lieve Vrouw, voor haar beeltenis, een perfecte spiegel van het goddelijk leven.

Bij het bidden van de Rozenkrans vragen we aan Maria haar invloed aan te wenden bij haar Zoon Jezus ten gunste van onze intenties; we bieden aldus aan God onze vragen en smeekbeden aan. Het geeft ons ook de kans om samen te komen: “Daar waar er twee of drie samenzijn, ben ik in hun midden” Mattheus 18.20, om gebedsgroepen te vormen die kunnen uitmonden in een gelukkige toekomst.

Aarzel niet om posters of flyers aan te vragen tijdens uw registratie door een e-mail te sturen naar info@rosaryontheborders.be  om U te helpen deze information om U heen te verspreiden.

Als U weet van rusthuizen, ziekenhuizen of andere plaatsen waar mensen die niet kunnen worden verplaatst en toch willen deelnemen aan deze gebedstijd, neem dan uiterlijk 15 september 2019 contact met ons op. Wij sturen U graag gebedsboekjes  en het adres waarnaar wij ze naar u kunnen sturen. Vergeet niet  de naam op van de instelling waar deze mensen wonen, zodat er geen dubbele mailing is.

Elke donatie op het IBAN-account :   BE38 9733 5179 3772 – BIC: ARSPBE22 is van harte welkom om het afdrukken van posters en flyers, de productie van gebedsboekjes  voor geïsoleerde personen en verzendkosten te ondersteunen. Wij danken U bij voorbaat.

Wees talrijk om u in te schrijven als animator of als meebiddende. U vindt hiervoor een formulier in de rubriek “Rozenkrans” !

Moge Onze Lieve Vrouw u bewaren en beschermen !